2015. január 2., péntek

Schrei

Sziasztok! Ez az év első bejegyzése és, hogy ígértem itt az új történet bevezetője! Remélem elnyeri a tetszéseteket és legalább annyi olvasót vonz, mint a World behind my wall. 
E mellet szeretnék Boldog újévet kívánni! :)

Bevezető

A történet a 15 éves Billről és a 32 éves apjáról, Tomról szól. Bill eredetileg az édesanyjával Leona Stinggel él, de miután összevesznek, a fiú el akar költözni otthonról, apjához, aki egy neves zenei producer, ezért sosem jutott elég ideje fiára.
Tom 17 éves volt, amikor Bill megszületett, de a férfi inkább a karrierjét választotta, ezért elhagyta Leonát a kisfiúval. Billből viszont egy nagyszájú, pofátlan, szemtelen kamasz lett, aki képtelen viselkedni. Tom úgy gondolja, hogy Billnek ideje összeszednie magát, elég volt a lázadozásból, ideje megtanulnia viselkedni. Nem akar ő sokat a fiútól, csak az alapvető dolgokat, mint például a kulturált öltözködés és beszéd. Szeretné, ha Bill kezdene valamit magával és nem egész nap randalírozna a városban barátaival, akik ugyanolyan züllöttek, mint a fia.
Vajon sikerül ezt elérnie? Mit fog szólni Bill mindezekhez? Enged apja kérésének vagy neki is ellenáll és összevesznek? Milyen ember lesz Billből? Vajon sikerül visszakapaszkodnia a normális életbe, vagy örökké egy züllött alak lesz? Tom meddig fog elmenni ezért, és meddig fogja bírni idegekkel?
Ezek a jövő kérdései. De az a legfontosabb, hogy mi van akkor, ha két ellentétes erős egymásnak feszül? Háború, vagy megadás? Kiderül…….

A történet E/1-ben fog íródni, Bill és Tom szemszögéből

Szereplők:

Név: Tom Kaulitz - Trümper

Életkor: 32 év

Foglakozás: zenei producer 

Lakhely: Magdeburg














Név: Bill Kaulitz- Trümper

Életkor: 15 év 

Foglalkozás: tanuló

Lakhely: Magdeburg















Mellékszereplők:

Leona Sting ( Bill édesanyja)



  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése