2019. február 15., péntek

7 év

Sziasztok!
Pontoson ma hét évvel ezelőtt nyitottam meg a második Tokio Hoteles blogomat, így Valentin -nap után egy nappal a blog is ünnepel. Csak éppen nem a szerelmesek napját, hanem a saját szülinapját. 

Mint már megszokhattátok minden évben szerepel egy kis összegzés az elmúlt évekről, így ez most sem maradhat ki.

  • Tudom, hogy mostanában nem voltam túl aktív, ami a blogokat illeti, de még ennek ellenére is 30.415 látogatója volt hét év alatt a blognak, ami szerintem egy ennyire megosztó zenekarról íródó fanfiction blognál elég szép eredmény. 
  • A legtöbb konkrét rákeresés az Apabőrbe bújt rocksztár című történet 2012. július 10.-i részére volt, ami a történet bevezetője, de a többi történetre is van rengeteg rákeresés.
  • Nem meglepő módon a legtöbben Magyarországról látogattátok meg a blogot, de örömmel látom, hogy a legkülönbözőbb helyekre jutott el a blogom.
  • Történetek szempontjából jelenleg a negyedik fut, így eddig három befejezett volt, ami lehetett volna több is, ha az időm nem lenne ennyire kevés. Ez összesen 110 + 1 részt jelent eddig, ha a bevezetőket nem számítjuk hozzá. 
  • Éves szinten a legtöbb bejegyzés a 2013. évben volt, (39 darab), de ezt idén túl fogom szárnyalni, legalább is remélem. 


Összességében pedig szeretném megköszönni Nektek az elmúlt 7 évet, remélem ez a szám a többszörösére fog nőni. 
Végezetül pedig a jövőről. A Dirty work következő része a jövőhéten fog felkerülni, a többit pedig nem tudom. Vicc nélkül; nem tudom, hogy mi hogyan fog alakulni az elkövetkezendőkben, de annyi biztos, hogy ha ritkábban is,de biztosan lesznek frissek, a blogot nem fogom bezárni semmiképp.
További szép hétvégét és jó olvasgatást! :)






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése